07:17 05.03.2018

"Форма води" Гільєрмо дель Торо перемогла в головній номінації "Оскара"

1 хв читати
"Форма води" Гільєрмо дель Торо перемогла в головній номінації "Оскара"

Премію Американської академії кінематографічних мистецтв і наук в номінації "Кращий фільм" отримала "Форма води" режисера Гільєрмо дель Торо.

Дія в картині "Форма води" відбувається в США в 1960-х роках в епоху "холодної війни". Головна героїня - німа прибиральниця Еліза, яка працює в таємній урядовій лабораторії. Її життя змінюється, коли вона дізнається про секретний експеримент, в ході якого в стінах лабораторії проводяться досліди над людиною-амфібією.

Усього картина отримала чотири "Оскара". Дель Торо отримав статуетку за кращу режисуру, композитор Олександр Деспла - за оригінальний саундтрек, а також свій "Оскар" отримала команда художників-постановників.

На нагороду також були номіновані "Клич мене своїм ім'ям" Луки Гуаданьїно, "Темні часи" Джо Райта, "Дюнкерк" Крістофера Нолана, "Геть" Джордана Пила, "Леді Берд" Грети Гервіг, "Примарна нитка" Пола Томаса Андерсона, "Секретне досьє" Стівена Спілберга та "Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі" Мартіна Макдонаха.

Ювілейна 90-а церемонія вручення премії Американської академії кінематографічних мистецтв і наук проходить в неділю ввечері в Лос-Анджелесі в театрі Dolby Theatre.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА