20:20 05.03.2018

Рух "Визволення" створює "Сили оборони України"

1 хв читати

Рух "Визволення" заявив про створення "Сил оборони України" і оголосив набір людей до "Комітету національного порятунку".

"Рух "Визволення" створює "Сили оборони України" для того, щоб не дозволяти путінським ставленикам тероризувати українське суспільство і бути готовими відбити можливий наступ російської армії, що захищатиме підконтрольний Кремлю олігархічний режим управління в України", - повідомляє Рух на сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

"Також ми оголошуємо набір принципових та озброєних ідеями людей до Комітету національного порятунку. Таких, кому громадяни зможуть делегувати владу після відсторонення нинішніх корупціонерів і зрадників", - зазначено в повідомленні.

Рух "Визволення" зазначає, що в подальших мирних зібраннях активісти руху братимуть участь "лише для знайомства з людьми".

"Усі ці негідники, які віддавали накази і брали участь у тероризуванні людей, будуть поставлені на коліна перед Українським народом. Усі без винятку олігархи будуть відсторонені від влади, а його органи - очищені від корупціонерів і зрадників", - наголошується в повідомленні.

Як зазначалося, активісти Руху "визволення" брали участь у безстроковій акції протесту біля будівлі Верховної Ради України, і 112 з них затримали правоохоронці під час слідчих дій у наметовому містечку вранці в суботу, 3 березня.

Того ж дня їх всіх випустили з поліцейських дільниць.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА