10:52 06.03.2018

Суд продовжив на два місяці арешт екс-нардепа Єфремова

2 хв читати
Суд продовжив на два місяці арешт екс-нардепа Єфремова

Старобільський районний суд Луганської області продовжив до 3 травня запобіжний захід у вигляді тримання під вартою стосовно екс-голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді VII скликання Олександра Єфремова.

Як повідомляє Генеральна прокуратура України у вівторок на сторінці в соцмережі Facebook, таке рішення суд ухвалив напередодні, 5 березня.

Наступне судове засідання в кримінальному провадженні стосовно екс-нардепа відбудеться 6 березня 2018 року.

Як повідомлялося, О.Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінується підтримка самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Старобільський районний суд розглядає справу за звинуваченням О.Єфремова в пособництві терористам, посяганні на територіальну цілісність України і державній зраді.

О.Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві під час захоплення будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Йому також ставиться за провину організаційне та інше сприяння створенню і діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державна зрада.

О.Єфремова обвинувачують у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 10, ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 3 ст. 27, ст. 341, ч. 5 ст. 27, ст. 341 Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА