06:25 07.03.2018

Робоча зустріч з представниками ГО налагодить системний контакт, який допоможе реалізовувати законодавчі ініціативи

2 хв читати
Робоча зустріч з представниками ГО налагодить системний контакт, який допоможе реалізовувати законодавчі ініціативи

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій переконаний, що проведена у вівторок робоча зустріч з представниками громадських організацій покладе початок системного контакту, який допоможе реалізовувати законодавчі ініціативи, повідомила прес-служба Верховної Ради.

"Кілька таких ініціатив ми вже реалізували, але це були не системні кроки. У нас є дорожня карта з євроінтеграції, дорожня карта з економічного розвитку, повинні сформувати і дорожню карту, яка б допомогла нам врегулювати і питання волонтерського руху, і питання національної безпеки і оборони, тому що ці речі між собою пов'язані", - вважає голова Верховної Ради.

А.Парубій переконаний, що волонтерські організації стосовно ситуації в армії обізнані краще, ніж ті, хто вважає себе експертами української армії, і запевнив про свою повну відкритість до дискусії і співпраці.

У свою чергу, представники волонтерських організацій повідомили, що багато хто з волонтерів нині займаються розробкою законодавчих ініціатив і готові допомагати експертною оцінкою представникам влади. За їх словами, існує потреба у спільній праці і якісній співпраці між волонтерським рухом і Верховною Радою, в тому числі і заради спрощення системи комунікації, яка зараз існує в сфері національної безпеки і оборони України.

"Нам не потрібні статуси, ми хочемо працювати на Україну і на кінцевий результат", - заявили волонтери.

У прес-службі відомства зазначили громадські організації, з представниками яких зустрівся А.Парубій - "Волонтерська сотня - добра воля", БФ "Інформаційно-координаційний центр", фонд "Повернись живим", Білоцерківська волонтерська група, "Всеукраїнський Міст Єдності", Асоціація виробників озброєння і військової техніки України, соціально-волонтерська ініціатива "Коли закінчиться війна".
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА