09:47 07.03.2018

"Укрзалізниця" спільно з поліцією викрила розкрадачів ПММ

1 хв читати
"Укрзалізниця" спільно з поліцією викрила розкрадачів ПММ

Працівники департаменту безпеки регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" спільно з Національною поліцією України та управлінням карного розшуку ГУНП в Черкаській області викрили групу, яка розкрадала паливно-мастильні матеріали власності "Укрзалізниці".

Як повідомила прес-служба ПАТ, під час слідчих дій встановлено, що до її складу входять і залізничники - працівники локомотивного депо "Христинівка".

Так, 22 лютого була встановлена причетність і задокументований факт викрадення 320 літрів дизельного палива з тепловозу машиністом і помічником машиніста локомотивного депо "Христинівка" регіональної філії "Одеська залізниця". Під час проведення обшуків у фігурантів вилучено 54 каністри ємністю по 30 л кожна та дві бочки з дизельним паливом ємністю по 200 л.

Крім того, встановлено, що зазначені працівники разом з окремими керівниками локомотивного депо "Христинівка" входили до складу угруповання, організованого стороннім громадянином, і протягом тривалого часу систематично викрадали дизпаливо з локомотивів. Загальний обсяг викраденого палива становить понад 9 тис. л, його ринкова вартість - близько 227 тис. грн.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в житло, інше приміщення чи сховище, або що завдала значної шкоди - ІФ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА