14:41 07.03.2018

Кияни оплачуватимуть проїзд у метрополітені віршами Шевченка

1 хв читати
Кияни оплачуватимуть проїзд у метрополітені віршами Шевченка

9 березня квитком на проїзд у столичній підземці стануть вірші Тараса Шевченка. Саме так ПриватБанк спільно з Київським метрополітеном запропонував киянам та гостям столиці поетично відзначити день народження Кобзаря, повідомив банк в офіційному прес-релізі у середу.

Тарас Шевченко все життя розвивав і популяризував Україну та українське силою своїх віршів. Банк для тих, хто любить Україну - ПриватБанк додав до магії слова магію новітніх технологій - безконтактну оплату у метрополітені.

9 березня навіть автомобілісти захочуть проїхатися у Метро. Адже твори Тараса Шевченка кожен українець знає і любить з дитинства. Все, що потрібно, - при вході до Метро на станціях «Тараса Шевченка» та «Майдан Незалежності» продекламувати вірш великого Кобзаря, і наш промоутер пропустить вас безкоштовно за допомогою безконтактної картки ПриватБанку. Якщо ж ви розгубитесь і не згадаєте продовження рядка “Мені тринадцятий минало...” чи іншого улюбленого вірша - не біда. Вам подарують листівку із поезією, яку ви зможете прочитати і вивчити до наступного року, щоб пройти через турнікет.

У повсякденній метушні не завжди вистачає часу на вірші. А безконтактні технології ПриватБанку  зекономлять час на поезію і подарують гарний настрій.

Чекаємо усіх Шевченкофілів:

10.00 -11.30 - станція “Тараса Шевченка”

12.00 - 14.00 -станція “Майдан Незалежності”

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА