20:06 07.03.2018

Radar Tech спільно з УкрСиббанком запускає Fintech-акселератор

1 хв читати
Radar Tech спільно з УкрСиббанком запускає Fintech-акселератор

Команда технологічного кластера Radar Tech, яка два роки організує з "Київстаром" проект "Телеком-акселератор" і восени додала до нього акселератор аграрних інвестицій спільно з МХП, заявила про запуск такого проекту для Fintech-стартапів з УкрСиббанком.

"Запускаємо ще один корпоративний акселератор! Цього разу Fintech!", - написала член команди Юлія Порошенко на своїй сторінці у Facebook у середу.

За словами іншого засновника Radar Tech Максима Бахматова, нова акселеративна програма стартує вже з 26 березня цього року, й тоді стануть відомі її деталі.

Технологічний кластер Radar Tech створила команда в складі керівних партнерів інноваційного парку Unit.city М.Бахматова і Максима Яковера, співзасновника та керівного партнера GrowthUP Group Дениса Довгополого, консультанта компанії McKinsey Ю.Порошенко, експерта з підтримки телеком-практики в BCG Юлії Миронової та гендиректора креативного простору "Часопис" Олени Калібаби.

УкрСиббанк заснований у 1990 році, його основним акціонером з часткою в 60% є BNP Paribas S.A. (Франція), а ще 40% належать європейському банку реконструкції та розвитку.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 жовтня 2017 року за розміром активів УкрСиббанк посідав 7-е місце (42,977 млрд грн) на українському ринку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА