20:12 07.03.2018

Потужні снігопади спричинили затримку в роботі аеропортів США

1 хв читати
Потужні снігопади спричинили затримку в роботі аеропортів США

Більше 2,3 тисячі рейсів були скасовані в аеропортах США через потужний снігопад, що обрушився вночі на східне узбережжя країни, пише в середу газета USA Today.

За даними видання, міжнародний аеропорт Ньюарк Ліберті в штаті Нью-Джерсі скасував не менше 540 рейсів, які планував виконати в середу. Також міжнародний аеропорт імені Джона Кеннеді і аеропорт Ла-Гардія в Нью-Йорку повідомили про скасування понад 450 рейсів щодня.

На сторінці аеропорту Джона Кеннеді в твіттері повідомляється, що аеропорт працює в штатному режимі з мінімальними затримками у виконанні рейсів. Проте значну частину рейсів скасовано.

Згідно з даними експертів, очікується, що снігопади вплинуть на роботу аеропортів Філадельфії, Бостона і Нью-Йорка та інших міст всього східного узбережжя.

Національна метеорологічна служба США випустила попередження про насування снігопадів і поривчастого вітру. Очікується, що в Нью-Йорку випаде від 15 до 25 см снігу в середу, в деяких районах штатів Нью-Йорк, Нью-Джерсі і Коннектикуту - до 50 см.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА