19:48 08.03.2018

У Запорізькій області внаслідок спалаху в шахті постраждали 6 гірників

1 хв читати
У Запорізькій області внаслідок спалаху в шахті постраждали 6 гірників

У шахті Запорізького залізорудного комбінату в с.Мала Білозерка Василівського району Запорізької області близько полудня в четвер сталася пожежа, під час якої 80 шахтарів знаходилися на глибині понад півкілометра.

Як розповіли кореспонденту агентства джерела в правоохоронних органах, унаслідок пожежі постраждали 6 гірників, один з них у важкому стані. За попередньою інформацією, загиблих немає.

На допомогу шахтарям прибули бригади аварійно-рятувальної служби з надзвичайних ситуацій у важкодоступних місцях, яким вдалося евакуювати людей з-під землі.

Черговий гірничо-рятувального загону відмовився офіційно підтвердити або спростувати факт пожежі в шахті.

При цьому в місцевих соцмережах користувачі виставляють фото з шахтою, яка димить, а також зі звинуваченнями на адресу інвесторів і керівництва, які нібито не виділяють належних коштів на охорону праці.

Як розповів агентству головний лікар КУ "Дніпрорудненська міська лікарня" Юрій Абросімов, в лікувальний заклад дійсно поступили 6 постраждалих. "Так, до нас надійшли постраждалі. Стан п'ятьох стабільний, загрози життю немає. Шостого потерпілого зараз санавіацією відправили в обласний опіковий центр. У нього є загроза життю. Люди отримали локальні опіки - кисті, обличчя, отруєння чадним газом", - розповів агентству Ю.Абросімов.

Офіційної інформації про те, що трапилося на даний момент немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА