08:06 09.03.2018

У Білому домі пояснили причини рішення про зустріч Трампа з Кім Чен Ином

1 хв читати
У Білому домі пояснили причини рішення про зустріч Трампа з Кім Чен Ином

Кім Чен Ин - єдина людина, яка приймає рішення в КНДР, саме це послужило причиною згоди президента Дональда Трампа на зустріч з ним, заявив журналістам представник американської адміністрації.

"Кім Чен Ин є людиною, яка може приймати рішення за їх (КНДР - ІФ) авторитарної, однозначно авторитарної чи тоталітарної системи. Тому мало сенс прийняти пропозицію про зустріч з однією людиною, здатною вирішувати, ніж повторювати виснажливі розмови, які мали місце в минулому" , - сказав він на умовах анонімності.

При цьому чиновник зазначив, що "президент Трамп має репутацію людини, яка вміє укладати угоди".

Він повідомив, що Трамп після укладення домовленості про зустріч з Кім Чен Ином провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе. Японські ЗМІ, повідомляючи про бесіду, відзначили, що прем'єр заявив: "Ми вітаємо зміни в ситуації з Північною Кореєю".

Разом з тим Абе сказав Трампу, що світова спільнота вважає за необхідне продовжити надавати максимального тиску на Пхеньян. Глава японського кабінету зазначив, що хотів би відвідати Вашингтон у квітні, щоб серед інших проблем обговорити ситуацію навколо Північної Кореї.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА