08:33 10.03.2018

Усі заручники в будинку для ветеранів в Каліфорнії знайдені мертвими

2 хв читати
Усі заручники в будинку для ветеранів в Каліфорнії знайдені мертвими

Заручники, що потрапили в полон у будинку для ветеранів в Каліфорнії, знайдені мертвими. Також внаслідок події загинув сам зловмисник, повідомила влада регіону

Троє заручників в будинку ветеранів у каліфорнійському місті Йонтвіл загинули, зловмисник, який захопив їх, також був знайдений мертвим. Про це повідомляє телеканал ABC з посиланням на обізнані з ситуацією джерела.

"Злочинець теж загинув, причини його смерті встановлюються <...> правоохоронні органи зі співробітниками ФБР оточили будинок ветеранів", - розповіли співрозмовники телеканалу. Всі троє загиблих заручників, за їхніми даними, - жінки. Пізніше цю інформацію Reuters підтвердили в поліції. За інформацією співробітників правоохоронних органів, всі загиблі заручниці були співробітницями установи.

Співчуття у зв'язку з трагедією рідним і близьким померлих уже приніс губернатор Каліфорнії Джеррі Браун. "Глибоко засмучені жахливим насильством в будинку ветеранів Йонтвіла, яке трагічно забрало життя трьох осіб, які присвятили себе допомозі нашим ветеранам", - повідомив він.

Невідомий чоловік зі зброєю і в бронежилеті проник в будинок для ветеранів в місті Йонтвіл 10 березня. В установі проживає близько 1 тис. чоловік, вона є однією з найбільших у США.

Про те, що чоловік взяв у заручники як мінімум трьох осіб, повідомляли місцеві ЗМІ з посиланням на поліцію. Зокрема, за даними видання Napa Valley Register, нападнику було 36 років, він проходив пов'язане з емоційною травмою лікування в будинку для ветеранів. Злочинець відкрив також вогонь по прибулих на місце події поліцейських, проте повідомлень про постраждалих не надходило.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА