20:19 12.03.2018

Фільми режисерів-афроамериканців уперше зайняли два перших місця в прокаті в США

1 хв читати
Фільми режисерів-афроамериканців уперше зайняли два перших місця в прокаті в США

Фільм "Чорна пантера" за коміксами Marvel залишається лідером американського кінопрокату четвертий тиждень поспіль - картина заробила $ 41,1 млн, а її загальні збори в США становлять $ 562 млн, що є сьомим результатом в історії.

Світові збори 18-го фільму з кінематографічного всесвіту Marvel перевищили $ 1 млрд, свідчать дані Box Office Mojo. Зокрема, в Китаї, де картина тільки вийшла в прокат, збори склали $ 66,5 млн.

На другому місці в США і Канаді за підсумками минулого вікенду виявилася фантастична стрічка "Злам часу" - вона зібрала близько $ 33 млн. Фільм знятий за однойменною книгою, що стала бестселером в Штатах, і в ньому знялися такі відомі актори, як Різ Уізерспун і Кріс Пайн , а також зірка телешоу Опра Вінфрі.

"Думаю, фільм чекає успіх, враховуючи участь в ньому Опри, - говорить аналітик comScore Пол Дергарабедян. - Коли вона в чомусь задіяна, це миттєво привертає велику аудиторію".

Таким чином, уперше в історії перші два місця американського прокату зайняли фільми, зняті чорношкірими режисерами - Райаном Куглером і Авою Дюверней відповідно.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА