10:53 15.03.2018

Кабмін дозволив Мін'юсту закупівлю юридичних послуг із переговорної процедури для захисту інтересів України в міжнародних органах у 2018 р.

2 хв читати
Кабмін дозволив Мін'юсту закупівлю юридичних послуг із переговорної процедури для захисту інтересів України в міжнародних органах у 2018 р.

Кабінет Міністрів України дозволив Міністерству юстиції закупівлю юридичних послуг для належного захисту прав та інтересів України у міжнародних юрисдикційних органах у 2018 році за переговорною процедурою.

"Для забезпечення належного захисту прав та інтересів України у закордонних юрисдикційних органах та запобігання завданню державі збитків на підставі відповідних рішень міжвідомчих робочих груп дозволити Міністерству юстиції здійснити в 2018 році закупівлю юридичних послуг, пов'язаних із захистом прав та інтересів України під час розгляду в закордонних юрисдикційних органах справ за участю іноземного суб'єкта та України, із застосуванням переговорної процедури закупівлі", - йдеться в розпорядженні уряду №147 від 14 березня.

Зокрема, йдеться про такі справи за позовами: компанії "Gilward Investments B.V.", компанії "Krederi Ltd.", компаній "Emergofin B.V." і "Velbay Holdings Ltd.", Республіки Татарстан і Міністерства земельних ресурсів та майнових відносин Республіки Татарстан, компаній "City-State NV", "Praktyka Asset Management Company LLC", "Crystal-Invest LLC", "Prodiz LLC", компаній " Littop Enterprises Limited"," Bridgemont Ventures Limited "та" Bordo Management Limited ", Ігоря Бойка, Оксани Баюл, Джозефа Чарльза Леміра, компаній" Olympic Champions Ltd "(Делавер)," Olympic Champions Ltd "(Британські Віргінські острови), Миколи Іваненка та інших до України, компаній "Universal Trading& Investment Co., Inc." і "Foundation Honesty International, Inc" до Генеральної прокуратури України, Міністерства юстиції України та Україні, компанії "Sinequanon Invest" до України, ВАТ "Татнефть" до України, компаній "Torno Global Contracting S.r.l" і "Beta Funding S.r.l." до Міністерства транспорту та зв'язку України та Державну службу автомобільних доріг України, компанії "Todini Costruzioni Generali S.p.A." до Державного агентства автомобільних доріг України.

Також за позовами: Міністерства охорони здоров'я України до Угорського медичного центру, держави Україна до Амстердамського археологічного музею Аллард Пірсон і держави Україна до компанії "Euronews SA".

Як повідомлялося, в 2017 році Кабмін дозволив закупівлю юридичних послуг для належного захисту прав та інтересів України в Європейському суді з прав людини (ЄСПЛ) у позовах проти Росії.

Зокрема, йшлося про позови "Україна проти Росії" щодо подій у Криму впродовж лютого-вересня 2014 року і позову щодо подій на Донбасі впродовж лютого-вересня 2014 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА