17:30 15.03.2018

Реєстрація на ЗНО на магістратуру розпочнеться 14 травня

2 хв читати
Реєстрація на ЗНО на магістратуру розпочнеться 14 травня

В Україні реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання на магістратуру розпочнеться 14 травня, повідомляє Міністерство освіти і науки.

"Для вступників на магістратуру, яким треба буде складати єдиний вступний іспит чи випробування (так зване ЗНО на магістратуру), реєстрація на тестування розпочнеться 14 травня. Їм не потрібно проходити ту реєстрацію, яка відбувається зараз, - з 6 лютого по 19 березня, адже це реєстрація на ЗНО для вступників на перший курс на ступінь бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань)", - йдеться в повідомленні прес-служби Міносвіти в четвер.

Як зазначено, "ЗНО на магістратуру" необхідно буде складати двом категоріям абітурієнтів. Перша категорія - для вступу на магістратуру за спеціальностями галузей знань "Гуманітарні науки" (крім спеціальності "Філологія"), "Соціальні та поведінкові науки", "Журналістика", "Сфера обслуговування", "Міжнародні відносини" (крім спеціальності "Міжнародне право") за всіма формами навчання.

Вступникам необхідно буде пройти єдиний вступний іспит з іноземної мови, реєстрація на який триватиме з 14 травня до 5 червня (до 18:00).

Друга категорія - для здобуття ступеня магістра за спеціальностями "Право" та "Міжнародне право" за всіма формами навчання. Такі вступники мають скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови та єдине вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей. Реєстрація на ці тестування також триватиме з 14 травня до 5 червня (до 18:00).

Саме тестування з іноземної мови відбудеться 11 липня, а з права та загальних навчальних правничих компетентностей - 13 липня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА