19:41 16.03.2018

Сенцов у листі до сестри написав про "повільну, але безповоротну" втрату здоров'я

1 хв читати
Сенцов у листі до сестри написав про "повільну, але безповоротну" втрату здоров'я

Сестра українського режисера Олега Сенцова, який відбуває покарання в колонії міста Лабитнангі (Ямало-Ненецький автономний округ Тюменської області), Наталія Каплан повідомила, що отримала від нього листа, в якому брат пише про погіршення здоров'я.

"Надійшов лист від Олега. Передає всім вітання і запевняє, що в нього все нормально. Хоча при цьому пише, що в нього кришаться зуби й випадає волосся. Зазначає, що там здоров'я втрачається повільно, але безповоротно", - написала Н.Каплан на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

Як повідомлялося, Північно-Кавказький окружний військовий суд у Ростові-на-Дону в серпні 2015 року засудив О.Сенцова, затриманого в Криму в 2014 році, до 20 років колонії суворого режиму. Українського режисера визнали винним у створенні на території півострова терористичного співтовариства. Верховний суд РФ пізніше визнав законним ухвалений вирок.

О.Сенцов відбуває покарання в колонії суворого режиму в Ямало-Ненецькому автономному окрузі (ЯНАО), більш відомій як "Білий ведмідь".

14 лютого 2018 року сестра О.Сенцова Н.Каплан повідомила, що брат уперше зателефонував за час перебування у виправній колонії в Лабитнангі.

Адвокат Дмитро Дінзе повідомляв, що О.Сенцов займається в колонії творчістю, пише сценарії та відмовляється працювати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА