19:37 17.03.2018

Один з постраждалих у Гудаурі українців вже повернувся на батьківщину

1 хв читати
Один з постраждалих у Гудаурі українців вже повернувся на батьківщину

Один з постраждалих на гірськолижному курорті в Гудаурі громадян України повернувся на батьківщину, інша перебуває в лікарні в Тбілісі, повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

"За інформацією лікарів, операція пройшла успішно, стан постраждалої важкий, загрози життю немає", - повідомив В. Кирилич агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу.

Він додав, що грузинська сторона оплачує всі витрати, пов'язані з лікуванням потерпілої і перебуванням її рідних в Грузії.

Раніше в суботу перший віце-прем'єр, міністр економіки і стійкого розвитку Грузії Дмитро Кумсішвілі повідомив, що громадянка України, яка постраждала внаслідок аварії на канатній дорозі в Гудаурі 16 березня, прооперована і залишається в медичній установі.

"Залишається один пацієнт - це жінка з України, якій вчора була проведена операція і вона поки знаходиться в реанімаційному відділенні, але стан її стабільний, і лікарі вирішать, наскільки швидко її можна буде транспортувати", - сказав міністр журналістам у суботу після відвідування постраждалих, які знаходяться в Національному медичному центрі в Тбілісі.

Як повідомлялося, внаслідок аварії, що сталася 16 березня на канатній дорозі в Гудаурі, ушкодження різного ступеня отримали вісім осіб, їх доставили в місцеву клініку невідкладної допомоги. Серед постраждалих - четверо громадян Росії, двоє громадян України, один громадянин Швеції і один громадянин Грузії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА