19:54 17.03.2018

Порошенко на передових позиціях ЗСУ вручив військовим 12 нагород

2 хв читати
Порошенко на передових позиціях ЗСУ вручив військовим 12 нагород

Президент України Петро Порошенко під час поїздки до Донецької і Луганської областей вручив нагороди 12 військовослужбовцям Збройних сил України.

Як повідомляє прес-служба президента України, під час поїздки П.Порошенко нагородив українських воїнів, які стримують російську агресію на сході держави. Він вручив нагороди військовослужбовцям під час поїздки до Донецької і Луганської областей, де також відвідав передові позиції ЗСУ і поспілкувався з військовослужбовцями.

"За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Верховним Головнокомандувачем Збройних сил України були нагороджені дванадцять військовослужбовців ЗСУ. Серед них семеро нагороджено орденом Богдана Хмельницького і п'ятеро медаллю "За військову службу Україні", - сказано в повідомленні на сайті президента України в суботу ввечері.

Як повідомлялося, 16 березня П.Порошенко відвідав недавно звільнені силами АТО Катеринівку і Золоте (обидва - Попаснянський р-н, Луганська обл.).

"Президент відвідав звільнені Катеринівку і Золоте на Луганщині, де побудовано контрольно-пропускний пункт через лінію зіткнення, але його роботу заблокували постійними обстрілами російські окупанти", - написав прес-секретар глави Української держави Святослав Цеголко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в п'ятницю вдень.

Інших подробиць візиту П.Порошенка до зони проведення АТО на Донбасі С.Цеголко не повідомив.

Як розповіла на своїй сторінці в Фейсбук перший заступник голови Верховної Ради, представник України в Тристоронній контактній групі з питань Донбасу Ірина Геращенко, президент України відвідав КПВВ "Золоте", відкриття якого два роки блокують бойовики.

"П.Порошенко побував у звільненій Катеринівці, куди не приїжджають навіть спостерігачі місії СММ ОБСЄ, так як їх щодня обстрілюють. До "нуля"- кілька сотень метрів. Лінія зіткнення фактично проходить по межі села. І це дуже важливо, щоб мешканці маленького села, де залишаються жити 200 українців, серед них 20 дітей, знали, що українська влада їх підтримує і робить все, щоб на окупований Донбас зайшли миротворці, і закінчилася війна і щоденні обстріли", - зазначила І.Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

G7 визначила "конкретні кроки" для допомоги Україні - Кулеба

Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару, виробник якого працює в державі-агресорі

Окупанти обстріляли Білопілля на Сумщині, загинув мирний житель - Офіс генпрокурора

Боррель: Сподіваюся, вже в понеділок будуть конкретні рішення надати Україні засоби ППО, зокрема Patriot

Громадяни Словаччини зібрали майже EUR2 млн на закупівлю снарядів для України методом краудфандингу - ЗМІ

Унаслідок артилерійського обстрілу в Куцурубській громаді загинула жінка, поранені чоловік і підліток

Росія вбила українських дітей у Дніпрі, ми могли запобігти цьому, але не змогли - глава МЗС Естонії

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА