07:30 19.03.2018

Прикордонники затримали контрабандні сигарети на суму 900 тис. грн на кордоні з РФ

1 хв читати
Прикордонники затримали контрабандні сигарети на суму 900 тис. грн на кордоні з РФ

Прикордонники Харківського загону спільно зі співробітниками Служби безпеки України виявили партію контрабандних сигарет іноземного виробництва в пункті пропуску "Гоптівка" на кордоні з Росією, повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

"Перевіряючи інформацію від співробітників оперативного підрозділу Східного регіонального управління Держприкордонслужби України, спільна оглядова група у складі прикордонників і співробітників СБУ виявила понад 50 ящиків з тютюновими виробами. Товар знайдено під час перегляду вже після митного оформлення в вантажному автомобілі "МАН" української реєстрації, який прямував на виїзд з території України. Сигарети "Marbet" без акцизних марок були заховані в конструктивних особливостях напівпричепа транспортного засобу, а саме в спеціально виготовленій схованці в подвійному днищі", - йдеться в повідомленні.

На даний час правоохоронці вилучили 26 тис. пачок сигарет і транспортний засіб і склали протокол про порушення митних правил. Загальна сума оцінки становить понад 900 тис. грн.

Окрім того правоохоронці направили повідомлення про вчинення протиправного діяння за статтею Кримінального кодексу України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування з метою збуту підакцизних товарів" в Управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Харківській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА