11:34 21.03.2018

Мітинг пенсіонерів силових структур за справедливе соцзабезпечення триває у центрі Києва

1 хв читати

Мітинг пенсіонерів силових структур під назвою "Проти асоціальної політики уряду" триває у Маріїнському парку біля урядового кварталу в центрі Києва.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", близько 100 пенсіонерів та ветеранів різних силових структур зібралися біля пам'ятника Ватутіну в Маріїнському парку для проведення мітингу.

Раніше заявлялося, що під час акції учасники пройдуть до будівель Верховної Ради, уряду та адміністрації президента, але через погодні умови вирішили провести мітинг без ходи.

Головна вимога протестувальників - встановлення справедливих пенсій для військових пенсіонерів і ветеранів.

За словами активу, прийняті раніше постанови уряду не відображають усіх вимог ветеранів.

Крім того, вони заявляють, що не потрібно розробляти та ухвалювати новий закон про пенсійне забезпечення, оскільки чинні закони в силі встановити справедливе пенсійне забезпечення, якщо ці нормативні акти реалізовувати.

Серед вимог протестувальників - проведення "круглого столу" під головуванням голови Верховної Ради Андрія Парубія і прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

За словами учасників акції, якщо найближчим часом їхні вимоги не будуть виконані, то в середині квітня буде проведено всеукраїнську акцію протесту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА