16:13 21.03.2018

"Укрзалізниця" до кінця квітня завершить перший етап реконструкції ділянки Пологи - Комиш-Зоря

1 хв читати
"Укрзалізниця" до кінця квітня завершить перший етап реконструкції ділянки Пологи - Комиш-Зоря

ПАТ "Укрзалізниця", збільшуючи пропускну спроможність маріупольського напрямку, побудує дві додаткові колії на стиковій станції Комиш-Зоря та роз'їзд на 327-му кілометрі перегону Магедове - Комиш-Зоря, повідомила прес-служба ПАТ із посиланням на в. о. голови правління Євген Кравцова.

За словами керівника "Укрзалізниці", окрім цих робіт, буде здійснено посилений капітальний ремонт непарної колії на перегонах роз'їзд 376-й кілометр - Розівка і Зачатівська - роз'їзд 376-й кілометр. Усі роботи планується завершити до 24 квітня.

"Ми розуміємо стратегічну важливість маріупольського напрямку, тому заздалегідь погодили оптимальні дати початку робіт, їх тривалість і обсяги, а також особливості організації пропуску поїздів на маріупольському напрямку в цей період. Після виконання цих робіт буде повністю завершено перший етап проекту з реконструкції ділянки Пологи - Комиш-Зоря", - сказав в. о. голови правління ПАТ.

Основні обсяги, що потребують тимчасового обмеження пропуску поїздів на маріупольському напрямку до 12-18 составів, заплановані на 2-25 квітня. За словами Є.Кравцова, для забезпечення безперебійної роботи меткомбінатів Приазов'я в цей період "Укрзалізниця" спільно з металургійними комбінатами працює над створенням більш як п'ятидобового запасу сировини для меткомбінатів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА