08:17 22.03.2018

Цукерберг готовий відзвітувати перед американським конгресом, але не вважає себе найкращим джерелом інформації

1 хв читати
Цукерберг готовий відзвітувати перед американським конгресом, але не вважає себе найкращим джерелом інформації

Засновник і глава компанії Facebook Марк Цукерберг заявив, що готовий до того, щоб відповісти на питання конгресменів з усіх їхніх проблем, але вважає, що в компанії є більш обізнані люди.

В інтерв'ю журналу WIRED він у відповідь на запитання ведучого щодо виступу в конгресі, сказав: "Якщо це стосується справ, в яких я в Facebook інформований краще за інших, то буду щасливий надати свідчення".

"Але причиною того, що ми не зробили цього раніше є те, що в нашій компанії є люди, вся робота яких полягає в рішенні проблем, що стосуються дотримання законів або інших аналогічних проблем. І вони набагато краще обізнані стосовно деталей, з цим пов'язаних", - сказав підприємець.

Таким чином, резюмував він, "якщо народ хоче отримати стільки інформації, скільки хоче, не думаю, що саме я найкраще джерело".

"Тим не менш, був би щасливий, якби я зміг це зробити", - сказав М.Цукерберг.

Влада США, Євросоюзу і британський парламент зажадали від Facebook пояснень у зв'язку з доступом британської компанії Cambridge Analytica до персональних даних користувачів. Ці дані, як повідомляють ЗМІ, використовувалися компанією під час виборчої кампанії в США в інтересах Дональда Трампа, який був тоді кандидатом в президенти. Британські парламентарії і американські конгресмени запросили М.Цукерберга взяти участь у слуханнях особисто.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА