10:28 25.03.2018

Порошенко, Турчинов і Гройсман привітали СБУ з професійним святом

2 хв читати
Порошенко, Турчинов і Гройсман привітали СБУ з професійним святом

Президент України Петро Порошенко, секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Турчинов і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітали працівників Служби безпеки України та подякували їм за роботу.

"Співробітники Служби безпеки України – справжні професіонали, завдяки яким Україні вдається протистояти гібридній війні і спецопераціям Кремля на території нашої держави. Дякую особовому складу Служби за роботу в ім'я перемоги і заради майбутнього України! – написав П.Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Крім того, секретар Ради національної безпеки і оборони України О.Турчинов на своєму персональному сайті розмістив привітання українській спецслужбі з професійним святом.

"Щиро вітаю зі святом весь особовий склад Служби безпеки України! Хочу подякувати працівникам Служби, котрі доклали неймовірних зусиль до звільнення полонених українських військовослужбовців та цивільних! Бажаю вам завжди бути першими – в роботі та в житті! Міцного вам здоров’я, благополуччя та невичерпної енергії! Нехай Господь благословить вас та ваші родини!".

Прем'єр-міністр України В.Гройсман у своєму привітанні зазначив, що Служба безпеки сьогодні переживає якісні трансформації, а також вводить нові підходи в роботі з критеріями партнерів України з Європейського Союзу і НАТО.

"Від імені Уряду та від себе особисто вітаю з професійним святом! Бажаю співробітникам Служби безпеки України мирного неба, міцного здоров'я, витримки і сил протистояти зовнішнім і внутрішнім загрозам, благополуччя і особистого щастя. Від вашої роботи залежить майбутнє нашої країни", – наголосив прем'єр.

Свої вітання з нагоди 26-річниці з дня створення СБУ також передав глава Служби Василь Грицак, вшанувавши пам'ять 23-х своїх співробітників, які загинули в зоні АТО.

"Співробітники української спецслужби воюючи на видимих і невидимих фронтах ефективно захищають національні інтереси держави, законні права та свободи громадян. Передовою для нас стала вся країна. Ми знешкоджуємо ворога не лише в районі проведення антитерористичної операції, але й у глибокому тилу. Низький уклін двадцяти трьом нашим героям, які віддали життя у битві з агресором, що занапастив рідну землю", – нагадав В.Грицак.

"Честь і шана всім співробітникам органів Служби безпеки України, ветеранам СБУ за вірність Присязі. Ваша мужність, висока порядність та професіоналізм є головними чеснотами ефективного захисту державної безпеки. Від усієї душі бажаю вам і вашим родинам міцного здоров`я, добробуту, витримки, нових професійних звершень та успіхів у службі", – додав глава СБУ.

25 березня в Україні відзначається професійне свято Служби безпеки України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

ISW: Є реальна загроза захоплення Часового Яру, хоча армія РФ не може зробити це швидко

Нелегальні онлайн-казино атакують компанію Favbet - заява

Міністра агрополітики Сольського взято під варту з альтернативою застави 75,7 млн грн

За добу на Харківщині 13 постраждалих у результаті ворожих обстрілів

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, шестеро поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА