08:52 26.03.2018

Порошенко, Турчинов і Гройсман привітали нацгвардійців із професійним святом

1 хв читати
Порошенко, Турчинов і Гройсман привітали нацгвардійців із професійним святом

Президент України Петро Порошенко, секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Турчинов і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітали військовослужбовців Національної гвардії України і подякували їм за роботу.

Лідер України П.Порошенко на своїй сторінці у Facebook виклав відеоролик, присвячений нацгвардійцям. Наприкінці відеосюжету розміщено привітання з Днем Національної гвардії України.

В.Гройсман у своєму привітанні подякував захисникам України за забезпечення спокою українців.

"Вітаю з днем Національної гвардії України! Дякую захисникам за оборону держави та забезпечення спокою українців", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України О.Турчинов також привітав нацгвардійців із професійним святом, відзначивши мужність і героїзм, з якими військовослужбовці чотири роки протистоять ворогу на сході країни.

"Вічна слава нацгвардійцям, які віддали життя за свободу і незалежність України, за наше вільне європейське майбутнє! (...) Бажаю вам, справжнім лицарям-героям України, щоб кожен день вашої служби був підтвердженням гасла: "Там, де Національна гвардія - там завжди перемога", - наведено привітання О.Турчинова в повідомленні прес-служби РНБО України, оприлюдненому в понеділок уранці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА