14:19 26.03.2018

Українські правоохоронці затримали злодія в законі без громадянства "Рамаза Багдатського"

1 хв читати
Українські правоохоронці затримали злодія в законі без громадянства "Рамаза Багдатського"

 Київські оперативники затримали злодія в законі уродженця Грузії "Рамаза Багдатського" і помістили в пункт тимчасового приймання іноземців у Чернігівській області, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України в Києві.

"45-річний уродженець Грузії був коронований у себе на батьківщині у 1998 році. Чоловік, який у кримінальному середовищі має статус "злодія в законі", прибув на територію України в 2011 році - й відразу попрямував до столиці. За сім років правоохоронці кілька разів затримували його та видворяли за межі нашої країни, але він повертався з чужими документами", - йдеться в оприлюдненому в понеділок столичним главком поліції повідомленні.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Києві Андрія Крищенка, встановлено, що "Рамаз Багдатський" підтримував зв'язок з іншими злодіями в законі, на зустрічах вони домовлялися про перерозподіл сфер впливу у злочинному світі.

"Напрями, якими намагався керувати уродженець Грузії, - рейдерство та квартирні крадіжки", - розповів А.Крищенко.

Оперативники кримінального розшуку столиці разом із колегами з Київської області затримали "Рамаза Багдатського" на території області.

"Враховуючи, що чоловік не має громадянства, його помістили до Чернігівського пункту тимчасового приймання іноземців. Після офіційного встановлення особистих даних злодія в законі вирішуватиметься питання щодо його видворення за межі України", - зазначив А.Крищенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА