20:38 26.03.2018

Командувач Об'єднаними силами обіцяє відкритість для ЗМІ у питаннях, що не становлять держтаємницю

1 хв читати
Командувач Об'єднаними силами обіцяє відкритість для ЗМІ у питаннях, що не становлять держтаємницю

Командувач Об'єднаними силами Сергій Наєв обіцяє відкритість для представників ЗМІ у частині, що не стосується державної таємниці.

"Під час керівництва операцією Об'єднаних сил я планую забезпечити відкритість для громадянського суспільства - через ЗМІ. Щоб українці знали, які заходи вживають Об'єднані сили у цьому регіоні. Це стосуватиметься не лише військової складової, а й усіх аспектів, що входять до компетенції Об'єднаних сил", - сказав він в інтерв'ю "5 каналу" у понеділок.

С.Наєв наголосив: "Роботі журналістів ніхто не перешкоджатиме, але там, де буде необхідність (дотримання - ІФ) держтаємниці або інші обмеження, то ми вживатимемо відповідних заходів".

Відповідаючи на запитання ведучого про те, чи буде робота українських журналістів у зоні бойових дій відбуватися за принципом стандартів армії США, де представникам ЗМІ дозволено оприлюднювати інформацію про боєзіткнення, бойові втрати і переміщення лише за кілька днів, С.Наєв сказав: "Усе, що стосуватиметься військової складової, все буде, як в провідних арміях світу".

"Інформація про переміщення, бойові дії, виконання бойових завдань буде закрита доти, доки буде необхідно. Ми не даватимемо ворогові інформацію, ми ворогові будемо давати відповідь військовим шляхом", - пообіцяв командувач Об'єднаними силами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА