21:08 26.03.2018

Авіакомпанія Swiss відновила польоти за маршрутом Цюріх-Київ з 26 березня

2 хв читати
Авіакомпанія Swiss відновила польоти за маршрутом Цюріх-Київ з 26 березня

Авіакомпанія Swiss International Airlines, що входить до Lufthansa Group, 26 березня відновить польоти до Міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ) з Цюріха після майже чотирирічної перерви.

Як повідомив генеральний директор Swiss в Україні Рене Койнзак під час прес-конференції у Києві в понеділок, партнерство з авіакомпанією Swiss надасть можливість українцям подорожувати до Швейцарії чотири рази на тиждень - у понеділок, середу, п'ятницю та неділю.

Раніше зазначалося, що авіакомпанії, які входять до Lufthansa Group, мають намір під час літньої навігації 2018 збільшити кількість рейсів до Києва.

Авіакомпанія Lufthansa запропонує шість додаткових рейсів на тиждень з Франкфурта до Києва з 25 березня 2018 року, а авіакомпанія Swiss повернеться до роботи на українському маршруті і буде виконувати чотири рейси на тиждень до Цюріха з 26 березня 2018 року.

Збільшуючи кількість рейсів з Франкфурта з 14 до 20 на тиждень, Lufthansa додатково надаватиме шість тижневих рейсів щодня, окрім суботи, літаками серії Airbus-320, запропонувавши своїм пасажирам місця бізнес- та економ-класу.

Компанія Swiss виконуватиме чотири рейси на тиждень на літаках А320, запропонувавши місця бізнес- і економ-класу.

Тим часом, на запитання про розвиток мережі в Україні, Р.Койнзак зазначив, що наразі слід зосередитися на рейсах до Києва, і нагадав, що до інших міст України літають компанії Lufthansa Group.

"Ми хочемо, щоб і українці відвідали Швейцарію, і якомога більше швейцарців відвідали Україну. Швейцарія важливий інвестор для України, який створив тут 30 тис. робочих місць і є п'ятим за рахунком донором країни. Ми сподіваємося, що Україна розвиватиметься, і ви побачите нові швейцарські інвестиції", - констатував присутній на прес-конференції посол Швейцарії в Україні Гійом Шойер.

Lufthansa Group розпочала виконувати польоти до України з квітня 1991 року. На сьогоднішній день Lufthansa здійснює рейси з Києва до Франкфурта 14 разів на тиждень (починаючи з березня 2018 - 20 разів), до Мюнхена - 14 разів на тиждень, а зі Львова до Мюнхена вона виконує щоденні рейси. Austrian Airlines виконує 13 рейсів на тиждень з Києва до Відня, а також 10 рейсів на тиждень зі Львова та Одеси. Крім того, щодня виконує рейси з Дніпра до Відня.

Авіакомпанія Swiss International Air Lines з 1 жовтня 2014 року припинила прямі рейси між Києвом і Цюріхом, розпочаті восени 2013 року.

"Маршрут Цюріх-Київ не виправдав наших очікувань. Ситуація в Україні також зіграла свою роль", - заявила тоді представник компанії Зоньяна Птассек.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

Двоє дітей постраждали внаслідок ворожих ударів по Дергачах - Харківська ОВА

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА