10:20 28.03.2018

У схованці з документами з Гонконгу митники Києва виявили 205 діамантів

1 хв читати
У схованці з документами з Гонконгу митники Києва виявили 205 діамантів

У міжнародному експрес-відправленні документального характеру працівники митного поста "Спеціалізований" спільно з управлінням боротьби з митними правопорушеннями та міжнародної взаємодії Київської міської митниці Держфіскальної служби України виявили схованку із діамантами.

"Мішечок з прозорими каменями знаходився в навмисно вирізаному в документах отворі. Відправлення надійшло в Україну з Гонконгу. Отримати коштовності мав наш співвітчизник, житель одного з регіонів України", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ ДФС в Києві, оприлюдненому в середу вранці.

Непритаманне для документів вкладення митники помітили під час здійснення митного контролю за допомогою рентгенологічного обладнання. За результатами митного огляду співробітники митниці налічили 205 каменів прозорого кольору.

"Згідно з експрес-тестом, виявлені камені є діамантами. Їх вартість, чистоту та якість огранки встановлюватимуть вже експерти-гемологи. А поки що триває протоколювання виявленого правопорушення за ознаками порушення митних правил, передбачених ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкції статті передбачають конфіскацію виявлених предметів правопорушення і штраф у розмірі 100% їх вартості", - йдеться в інформації.

У відомстві зазначили, що в березні 2018 року це вже друга виявлена співробітниками Київської міської митниці ДФС спроба незаконно переслати коштовне каміння через митний кордон України. У першому випадку камені пересилалися в Україну в міжнародному поштовому відправленні із США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА