12:32 28.03.2018

Нацполіція до серпня 2018 року розпочне набір пілотів до вертолітного підрозділу

2 хв читати

Національна поліція України до серпня 2018 року оголосить набір пілотів-поліцейських для вертолітних підрозділів, які здійснюватимуть підтримку наземних груп поліції під час проведення спецоперацій.

Як повідомляє в середу прес-служба Нацполіції з посиланням на голову відомства Сергія Князєва, протягом 2020 року Нацполіція України планує отримати перші десять вертольотів моделі Н145, які використовують у службовій діяльності поліцейські Чехії.

"Досвід іноземних колег буде використано в роботі Управління організації діяльності поліції на воді та повітряної підтримки. Зокрема, ми розпочинаємо набір пілотів вертольотів на службу в новоствореному підрозділі", - зазначив С.Князєв.

Він повідомив, що в Нацполіції планують отримати першого поліцейського-пілота вертольота на початку 2020 року. "Водночас ми маємо оголосити конкурс на заміщення вакантних посад не пізніше за липень 2018 року", - сказав голова Нацполіції.

До пошуку та підготовки особового складу екіпажів поліцейських вертольотів будуть залучені фахівці силових відомств, до складу яких входять авіаційні підрозділи та спеціалізовані навчальні заклади.

За словами С.Князєва, в подальшому професійно підготовлені пілоти-поліцейські стануть інструкторами для навчання новоприбулих колег.

Він зазначив, що екіпажі цього підрозділу працюватимуть по всій країні - поліцейські в щоденному режимі обслуговуватимуть підрозділи патрульної поліції, поліції превенції, конвойної поліції.

"Навантаження буде велике. Тому на заході, сході та півночі країни дислокуватимуться по два екіпажі. На столицю припадає найбільша кількість трас, тому в Києві мають бути постійно один-два екіпажі", - повідомив голова Нацполіції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА