15:37 28.03.2018

В окремих районах Києва в п'ятницю і суботу обмежать водопостачання - КМДА

2 хв читати
В окремих районах Києва в п'ятницю і суботу обмежать водопостачання - КМДА

 У деяких районах Києва з 10:00 30 березня до 7:00 31 березня частково обмежать водопостачання через відключення насосної водопровідної станції "Крутогірна" для виконання робіт із заміни аварійної запірної арматури Д = 800мм, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на "Київводоканал".

"Під час проведення підготовчих робіт із реконструкції енергогосподарства насосної водопровідної станції "Крутогірна" із заміни обладнання на сучасні електродвигуни було обстежено обладнання станції та виявлено, що чотири одиниці запірної арматури перебувають в аварійному стані, це унеможливлює завершення робіт, що проводяться за рахунок Світового банку", - йдеться в оприлюдненому в середу вдень повідомленні.

Під час відключення насосної станції спостерігатиметься зниження надійності водопостачання (зниження тиску у водопровідних мережах до значень пожежного мінімуму - 1,0-2,0 атм.) в окремих районах Києва.

Зокрема, в Голосіївському районі: район Голосієве - Амурська площа, центральні частини вулиць Васильківська та Ломоносова і Голосіївського проспекту, а також суміжні вулиці проспект Науки - Стратегічне шосе і суміжні вулиці;

Святошинський район: "Микільська Борщагівка", вулиці Гната Юри, Володимира Покотила, Сім'ї Сосніних, суміжні вулиці.

Солом'янський район: житловий масив "Первомайський", вул. Авіаконструктора Антонова, Чоколівський бульвар, вул. Пітерська і суміжні вулиці; житловий масив "Солом'янка" у районі Повітрофлотського проспекту, вулиць Солом'янської та Андрія Головка, проспекту Лобановського; житловий масив "Чоколівка" (забудова від Чоколівського бульвару до аеропорту "Київ") - повністю; група житлових масивів "Відрадний" (забудова в районі, обмеженому бульваром Вацлава Гавела, вул. Гарматна, Відрадним проспектом, вулицями Новопольова і Пост-Волинська) - повністю.

Крім цього, зазначають у КМДА, у визначений період часу буде обмежено водопостачання на верхніх поверхах багатоповерхової забудови.

Так, у Голосіївському районі такі обмеження очікуються в житлових масивах "Теремки-1", "Теремки-2" - повністю; у багатоповерховій забудові уздовж проспекту Науки і суміжних вулиць; район Голосієве від Голосіївської площі до ж/м "Теремки".

Святошинський район: житловий масив "Микільська Борщагівка" - повністю; житловий масив "Південна Борщагівка" - повністю; житловий масив "Академмістечко" в районі вул. Генерала Вітрука і суміжних вулиць; район Галагани в межах вулиць Дружківська і Чистяківська, проспекту Перемоги.

У Солом'янському районі: район Шулявки в межах вулиць Вадима Гетьмана, Виборзької, Гарматної, Польової і суміжних вулиць.

Шевченківський район - житловий масив "Нивки" – повністю.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА