20:17 28.03.2018

Саакашвілі та його адвокат знову вимагають від правоохоронців повернути особисті речі екс-президента Грузії

1 хв читати
Саакашвілі та його адвокат знову вимагають від правоохоронців повернути особисті речі екс-президента Грузії

Адвокат видвореного з України екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький звернувся із повторним клопотанням до посадових осіб СБУ і Генпрокуратури України про повернення особистих речей М.Саакашвілі, які були вилучені за місцем його проживання у Києві 5 грудня 2017 року під час обшуку, або компенсації їхньої вартості.

Він нагадав, що подавав аналогічне клопотання 1 березня, але правоохоронці ігнорують цю вимогу, повідомляє прес-служба партії "Рух нових сил" М.Саакашвілі.

"Більше місяця зазначені клопотання ігнорують, відповіді на них не отримано, і вони як і раніше не розглянуті на сьогоднішній день. Речі не повернули і їхню вартість не відшкодували", - наголосив Р.Чорнолуцький.

Йдеться, зокрема, про документи М.Саакашвілі, мобільні телефони, візитні картки, ноутбук.

"Арешт на вилучені речі судом не накладається, а в судовому засіданні 26 січня прокурор Говорущак заявив, що вилучені речі були нібито "втрачені", - зазначив адвокат.

Р.Чорнолуцький також вказав, що М.Саакашвілі 19 березня через нього передав до органів досудового слідства особисто підписане клопотання з вимогою повернути речі, які вважає вкраденими.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА