09:01 29.03.2018

У венесуельській в'язниці під час пожежі загинули 68 людей

2 хв читати
У венесуельській в'язниці під час пожежі загинули 68 людей

У Венесуелі під час пожежі в центрі утримання ув'язнених при поліції штату Карабобо загинули 68 осіб. Про це на своїй сторінці в Twitter повідомив генеральний прокурор країни Тарек Вільям Сааб.

"Прокуратура Венесуели інформує громадськість про те, що в зв'язку з жахливими подіями, що відбулися в штабі поліції Карабобо, де 68 людей загинули внаслідок пожежі, ми призначили чотирьох прокурорів (трьох регіональних і одного національного), щоб з'ясувати обставини цих трагічних подій", - написав він.

Раніше видання El Pais повідомило, що під час пожежі в центрі утримання ув'язнених загинули 78 осіб, 10 з яких - жінки. Центр розташований у місті Валенсія, пожежа виникла після того, як в ньому почався бунт. Видання зазначає, що пенітенціарний заклад переповнений. Бунт розпочався в момент відвідування ув'язнених родичами. За інформацією видання, ув'язнені вирішили взяти одного з відвідувачів в заручники для того, щоб пред'явити владі "певні вимоги". Заручника було поранено ножем. Оскільки влада не відповіла на їхні вимоги, вони почали палити матраци, що і стало причиною виникнення пожежі. Відзначається, що більшість жертв, в тому числі деякі відвідувачі, загинули від задухи.

Про те, що від опіків і задухи у в'язниці загинули 78 осіб, також повідомляла газета El Universal. За словами джерел видання, стан декількох постраждалих оцінюється як важкий, тому кількість жертв може збільшитися.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА