08:10 30.03.2018

На правому березі Києва в п'ятницю і суботу обмежать водопостачання

2 хв читати
На правому березі Києва в п'ятницю і суботу обмежать водопостачання

У деяких районах Києва з 10:00 30 березня до 7:00 31 березня частково обмежать водопостачання через відключення насосної водопровідної станції "Крутогірна" для виконання робіт із заміни аварійної запірної арматури Д = 800мм, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на "Київводоканал".

"Під час проведення підготовчих робіт з реконструкції енергогосподарства насосної водопровідної станції "Крутогірна" з заміни існуючого обладнання на сучасні електродвигуни було обстежено обладнання станції та виявлено, що чотири одиниці запірної арматури знаходяться в аварійному стані, що унеможливлює завершення зазначених робіт, що проводяться за рахунок Світового банку", - йдеться в оприлюдненому в середу вдень повідомленні.

Під час відключення насосної станції буде спостерігатися зниження надійності водопостачання (зниження тиску у водопровідних мережах до значень пожежного мінімуму - 1,0-2,0 атм.) в кількох районах Києва.

Зокрема, в Голосіївському районі: район Голосієво - Амурська площа, центральні частини вулиць Васильківська та Ломоносова і Голосіївського проспекту, а також суміжні вулиці проспект Науки - Стратегічне шосе і суміжні вулиці;

Святошинський район: "Микільська Борщагівка" в межах вулиць Гната Юри, Володимира Покотило, Сім'ї Сосніних і суміжних вулиць.

Солом'янський район: житловий масив "Первомайський" в межах вул.Авіаконструктора Антонова, Чоколівського бульвару, вул.Пітерська і суміжних вулиць; житловий масив "Солом'янка" в межах Повітрофлотського проспекту, вулиць Солом'янської та Андрія Головка, проспекту Лобановського; житловий масив "Чоколівка" (забудова від Чоколівського бульвару до аеропорту "Київ") - повністю; група житлових масивів "Відрадний" (забудова в межах бул. Вацлава Гавела, вул. Гарматної, Відрадного проспекту, вулиць Новопольова і Пост-Волинська) - повністю.

Крім цього, відзначають в КМДА, в зазначений період часу буде обмежено водопостачання на верхніх поверхах багатоповерхової забудови.

Так, в Голосіївському районі такі обмеження очікуються на житлових масивах "Теремки-1", "Теремки-2" - повністю; багатоповерховій забудові вздовж проспекту Науки і суміжних вулиць; районі Голосієво від Голосіївської площі до ж / м "Теремки".

Святошинський район: житловий масив "Микільська Борщагівка" - повністю; житловий масив "Південна Борщагівка" - повністю; житловий масив "Академмістечко" в районі вул.Генерала Вітрука і суміжних вулиць; район Галагани в межах вулиць Дружківська і Чистяківська, проспекту Перемоги.

У Солом'янському районі: район Шулявки в межах вулиць Вадима Гетьмана, Виборзькій, Гарматній, Польовий і суміжних вулиць.

Шевченківський район - житловий масив "Нивки" - повністю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА