13:39 30.03.2018

ДБР шукає працівників, анонсує перші розслідування у вересні

1 хв читати
ДБР шукає працівників, анонсує перші розслідування у вересні

Державне бюро розслідувань (ДБР) має намір обрати працівників на 701 посаду, з яких на 246 посад конкурси вже оголошено, а ще на 455 посад до сімох територіальних управлінь буде оголошено найближчими днями.

В оприлюдненому прес-службою Держбюро розслідувань у п'ятницю звіті за грудень 2017 - березень 2018 року, зокрема, зазначено, що із 246 уже оголошених конкурсів 27 - на зайняття керівних посад (конкурс проводить зовнішня комісія), на 219 посад центрального апарату - внутрішня комісія ДБР.

"Понад 20 років Україна чекала на створення Державного бюро розслідувань. Ми поставили за мету побудувати Бюро менше ніж за рік. Без підтримки політичних інституцій, але, сподіваємося, з підтримкою громадянського суспільства і міжнародних партнерів. Уже у вересні 2018 ми розпочнемо перші розслідування", - зазначив директор ДБР Роман Труба.

У звіті наведено квоти на посади слідчих Державного бюро розслідувань, як це передбачено профільним законом. Загалом у центральному апараті і семи територіальних управліннях передбачено 383 посади слідчих. Із них 186 - для кандидатів із досвідом роботи на посаді слідчих і 197 - для кандидатів із досвідом роботи у галузі права.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА