19:06 30.03.2018

І.Геращенко та новий омбудсмен у квітні мають намір зустрітися з сім'ями заручників і зниклих безвісти

1 хв читати
І.Геращенко та новий омбудсмен у квітні мають намір зустрітися з сім'ями заручників і зниклих безвісти

Перший заступник голови Верховної Ради, представник України в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко та уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова домовилися про проведення у квітні зустрічі з сім'ями заручників і зниклих безвісти для обговорення алгоритму дій.

"З новим омбудсменом Людмилою Денісовою обговорили питання взаємодії та співпраці зі звільнення заручників і політв'язнів, підтримки їхніх сімей, пошук зниклих безвісти, захист прав людини на окупованих територіях Криму і Донбасу. Домовилися у квітні провести спільні зустрічі з сім'ями заручників і зниклих безвісти, обговорити алгоритм нашої роботи", - написала І.Геращенко на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

При цьому вона високо оцінила співпрацю з попереднім омбудсменом Валерією Лутковською в питаннях звільнення заручників і захисту прав людини й висловила впевненість у продовженні такої конструктивної роботи з новим уповноваженим та його офісом.

Як повідомлялося, 15 березня Верховна Рада призначила уповноваженим з прав людини народного депутата з фракції "Народний фронт" Л.Денісову.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА