20:27 01.04.2018

Посол Великої Британії про санкції для РФ у справі Скрипаля: Все буде залежати від подальших кроків Росії

2 хв читати
Посол Великої Британії про санкції для РФ у справі Скрипаля: Все буде залежати від подальших кроків Росії

Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф вважає, що в питанні введення нових санкцій відносно Росії у справі про отруєння колишнього співробітника ФСБ Росії Сергія Скрипаля та його дочки все буде залежати від подальших кроків РФ.

"Поки ми не оголошували нових санкцій, крім тих, які вже введені, але очевидно, що все буде залежати від подальших кроків Росії. Головне про що ми будемо в подальшому піклуватися - наша національна безпека", - сказала вона в ефірі телеканалу ICTV у неділю .

Дж.Гоф уточнила, що видворення російських дипломатів це не просто акт солідарності з Великою Британією, "це також дуже чітка відповідь на те, що ми вважаємо загрозою нашій колективній безпеці. Це результат не тільки хорошої дипломатії, а й колективного почуття, що ми зіткнулися з новим і дуже важким викликом Росії".

Дипломат пояснила, що Велика Британія не має наміру обмежувати своїх футбольних фанатів і команди щодо відвідування Чемпіонату світу з футболу 2018, який відбудеться в Росії.

"Щодо ідеї про те, що ми нібито намагаємося зірвати Чемпіонат світу з футболу - це нонсенс. Британці це істинно футбольна нація. І звичайно ми хочемо дивитися хороший футбол, тут немає конспірології. Єдине, що ми не будемо відправляти офіційні делегації, членів уряду і королівської сім'ї на Чемпіонат світу. У той же час ми не прагнемо обмежувати англійських футбольних фанатів і команди, проте намагаємося бути впевненими в їх безпеці", - розповіла посол.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА