07:37 02.04.2018

Бойовики збили безпілотник ОБСЄ, що зафіксував пересування військової техніки на окупованій території

1 хв читати
Бойовики збили безпілотник ОБСЄ, що зафіксував пересування військової техніки на окупованій території

Протягом трьох днів "Пасхального перемир'я" бойовики тричі здійснювали обстріл БПЛА СММ ОБСЄ, один збили, повідомили в Українській стороні СЦКК.

"Українська сторона СЦКК інформує, що ватажки окупаційних адміністрацій РФ третю добу поспіль порушують "Великоднє перемир'я", активно застосовуючи при цьому стрілецьку зброю по позиціях ЗС України, і безпілотних літальних апаратах СММ ОБСЄ", - йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру штабу АТО в Фейсбук в неділю ввечері.

За інформацією спостерігачів Місії, протягом трьох останніх днів, під час проведення верифікаційних заходів відведення техніки і озброєння в тимчасово непідконтрольних уряду України районах, бойовики тричі обстріляли БПЛА СММ ОБСЄ. При цьому, поблизу населеного пункту Міусинськ, де бойовики влаштували своєрідний "полігон", безпілотник СММ ОБСЄ був збитий. "У всіх цих випадках представники Місії були змушені покинути зазначені райони спостереження", - підкреслили в Українській стороні СЦКК.

Разом з тим, спостерігачам Місії вдалося задокументувати переміщення в цьому районі колони техніки, в складі 10 одиниць БМП, а також заходи підготовки підрозділів бойовиків.

"Українська сторона СЦКК констатує, що ці випадки є черговим підтвердженням того, що ватажки окупаційних адміністрацій РФ в подальшому перешкоджають роботі міжнародних спостерігачів, на яких покладено завдання щодо врегулювання конфлікту на сході України, і продовжують приховано зосереджувати техніку і озброєння в порушення мінських домовленостей", - сказано в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА