17:16 02.04.2018

Українська держава зобов'язана працевлаштовувати ветеранів АТО - Кива

2 хв читати
Українська держава зобов'язана працевлаштовувати ветеранів АТО - Кива

Держава зобов'язана сприяти соціалізації ветеранів АТО і надавати їм можливість працевлаштування після повернення з фронту, заявив глава Соціалістичної партії Ілля Кива.

"Ще в 2015 році, повернувшись з фронту, я говорив, що держава має подбати про тих, хто виконав свій обов'язок на передовій. Ми створили програму, яку поклали на стіл міністра внутрішніх справ (Арсена Авакова - ІФ). Суть цієї програми полягає в тому, щоб люди, які довели свою відданість народу України, змогли продовжити виконувати свій обов'язок вже всередині країни, захищаючи людей", - сказав І.Кива під час презентації одеського підрозділу воєнізованої охорони "Безпека життя" у складі Національної поліції України, повідомляє прес-служба Соцпартії у понеділок.

Політик також акцентував увагу на тому, що у держави повинна має монополія на застосування сили.

"Право на силу має лише держава. Це позиція кожної розсудливої людини. І для того, щоб не розтягувати країну на удільні князівства, створюючи незрозумілі військові підрозділи, у 2017 було прийнято рішення: створити в структурі Національної поліції відділення воєнізованої охорони. Передусім, у цьому відділенні працевлаштовуються ветерани АТО", - розповів він.

Лідер Соцпартії також висловив переконання, що Одеське підрозділ воєнізованої охорони буде з честю виконувати покладені на нього завдання.

"Я був на цьому самому місці у 2016 році, коли ми запускали в Одесі нову патрульну поліцію. Сьогодні ми даємо старт ще одному проекту. Аналогічні підрозділи вже показали свою ефективність у Києві та Київській області. Упевнений, що і в Одесі відбудеться те ж саме . Ви заслужили довіру людей, воюючи на фронті, і, впевнений, що продовжите його захищати на службі в тилу ", - сказав І.Кива, звертаючись до бійців підрозділу.

У Соцпартії нагадали, що в понеділок в Одесі біля пам'ятника Дюку відбулося урочисте представлення особового складу одеського підрозділу воєнізованої охорони "Безпека життя" в складі Національної поліції України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА