10:15 05.04.2018

На водоймах України триває підвищення рівня води

1 хв читати
На водоймах України триває підвищення рівня води

 За даними Укргідрометцентру, на річках країни триватиме розвиток весняного водопілля, повідомляє в четвер уранці прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

"На р. Дунай – у м. Вилковому (Одеська обл.) зберігатимуться небезпечні рівні води в межах 160-170 см над "0" поста", - йдеться в повідомленні.

Також протягом 5-6 квітня подальше підвищення рівнів води сягне на річках басейну Прип'яті 0,1-0,5 м із подальшим затопленням заплавних територій і досягненням позначок початкового затоплення окремих господарських споруд (Ратнівський р-н Волинської обл.).

Крім цього, на лівих притоках Середнього Дніпра очікується підвищення на 0,6-1,0 м з виходом води на заплаву (Сумська, Полтавська, Дніпропетровська обл.)

На решті річок переважатиме добова інтенсивність зростання рівнів води до 20-30 см.

При цьому 5-6 квітня на річці Вижівка - в смт Стара Вижівка (Волинська область) у зв'язку з утриманням високих рівнів води очікується продовження підвищення рівнів води інтенсивністю 1-3 см за добу. При цьому можливе досягнення позначок початкового затоплення господарських будівель в окремих населених пунктах Старовижівського району.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА