08:07 06.04.2018

Британські ЗМІ назвали нове місце виробництва газу в Росії, яким отруїлася родина Скрипалів

1 хв читати
Британські ЗМІ назвали нове місце виробництва газу в Росії, яким отруїлася родина Скрипалів

Газ "Новачок", яким за твердженням розвідки Великої Британії, отруїлися батько і дочка Скрипалі в Солсбері, виготовили на "військово-дослідній базі" міста Шихан Саратовської області РФ, повідомила британська Times.

Про це, як стало відомо виданню, Велика Британія розповіла своїм партнерам на спеціальному брифінгу, присвяченому спробам довести, що за отруєнням колишнього агента британських спецслужб та його дочки стоїть Росія.

При цьому, йдеться в статті, "було представлено інформацію, на основі якої можна припускати, що лабораторія в Шихані, аналогічна британській лабораторії в Портон-Дауні, яку в минулому десятилітті використовували для проведення випробувань, під час яких визначалося, чи може "Новачок" ефективно використовуватися для вбивств за кордоном".

Напередодні британське видання Sun назвало місцем виробництва отруйної речовини секретну лабораторію в московському районі Ясенів.

Раніше на цьому тижні керівник хімічної лабораторії в Портон-Дауні під Солсбері заявив, що британські експерти не змогли встановити місце походження газу, яким отруїли Скрипалів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА