12:43 06.04.2018

КПВВ в зоні АТО на Великдень будуть працювати в штатному режимі, для жителів прикордоння тимчасово спростять пропуск

2 хв читати
КПВВ в зоні АТО на Великдень будуть працювати в штатному режимі, для жителів прикордоння тимчасово спростять пропуск

Контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування в зоні проведення АТО на Донбасі у великодні свята працюватимуть в штатному режимі, повідомив помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян.

"Всі КПВВ працюватимуть у штатному режимі. Всі зусилля будуть спрямовані на швидке оформлення людей, при цьому також на дотримання рівня безпеки", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

О.Слободян уточнив, що в разі необхідності буде розглядатися питання збільшення годин роботи КПВВ, однак станом на даний момент такої необхідності немає.

Як повідомила прес-служба Держприкордонслужби України, прикордонники визначили основні пункти пропуску, де очікується збільшення пасажиро-транспортного руху. На цих напрямках задіють додаткові наряди і створять додаткові робочі місця. Для прискорення процедур перетину кордону забезпечено безперервне функціонування "зелених коридорів", визначені додаткові смуги руху для людей і транспортних засобів.

Крім того, опрацьовано питання тимчасового спрощеного пропуску громадян, які проживають в межах селищних рад прикордонних районів, що межують з Російською Федерацією, Білоруссю і Молдовою.

"Наразі для пропуску мешканців прикордоння в період з 7 по 9 і 15-16 квітня визначені місця спрощеного пропуску громадян, які будуть діяти в тому числі на окремих напрямках поза пунктами пропуску або в тимчасово функціонуючих пунктах пропуску. В окремих певних місцях оформлення даної категорії громадян буде здійснюватися в світлий час доби, а в міжнародних і міждержавних пунктах пропуску - в період їх роботи", - інформує прес-служба.

До здійснення пропускних операцій в разі необхідності будуть залучатися представники правоохоронних органів, фіскальної служби і органів місцевої влади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА