08:33 09.04.2018

У мережі з'явилося відео спроби дипломатів РФ вивезти команду "Норду"

2 хв читати
У мережі з'явилося відео спроби дипломатів РФ вивезти команду "Норду"

Представник Державної прикордонної служби України Олег Слободян у своєму Facebook оприлюднив відео, на якому українські прикордонники спілкуються з нібито членами екіпажу судна "Норд", які знаходилися в дипломатичних автомобілях і намагалися виїхати в Росію.

"Фрагмент нічного спілкування на пункті пропуску "Гоптівка" з російськими дипломатами," які "виконують наказ", - прокоментував відео О.Слободян.

На відео можна почути, як нібито представники екіпажу судна "Норд" відмовляються виходити з дипломатичних автомобілів РФ, оскільки не мають відповідного "наказу".

Раніше в неділю Держприкордонслужба України повідомляла, що команда судна "Норд", яке було затримано українськими прикордонниками 25 березня в Азовському морі, в суботу ввечері невдало спробувала покинути територію України через автомобільний пункт пропуску "Гоптівка" (Харківська обл.).

Як повідомлялося, 25 березня корабель морської охорони Держприкордонслужби України в частині українських вод Азовського моря затримав риболовецьке судно-порушника під прапором РФ, на борту якого перебував екіпаж з 10 осіб.

30 березня суд заарештував затримане в Азовському морі п'ять діб тому судно "Норд". Капітану судна Володимиру Горбенко інкримінується ст. 332-1 КК України (порушення порядку в'їзду / виїзду на окуповану територію України з метою нанесення шкоди інтересам країни).

Херсонський міський суд 6 квітня обрав капітану сейнера "Норд" В.Горбенко запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 35тис.240грн.

Окрім того суд оштрафував інших членів екіпажу за ч.2 ст.204 КпАП України (незаконне перетинання кордону).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові сильна пожежа на підприємстві через ворожий удар - мер

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, є постраждалі - Синєгубов

Помічника Джемілєва затримано в аеропорту Кишинева - Чубаров

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА