08:45 09.04.2018

Британське посольство в Москві повідомило Вікторії Скрипаль, що сестра Юлія не хоче її бачити

2 хв читати
Британське посольство в Москві повідомило Вікторії Скрипаль, що сестра Юлія не хоче її бачити

Посольство Великої Британії в РФ офіційно повідомило родичку Сергія і Юлії Скрипалів Вікторію про те, що їй відмовлено у в'їзді в країну.

"Я отримала повідомлення, в якому причину відмови посольство пояснює тим, що Юля начебто не хоче мене бачити, що я до цього в Британії у Сергія Вікторовича (екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля) була, що я не працюю, не надала (банківський) рахунок (мінімум на 150 тисяч рублів), а також що у мене відкрита дата повернення", - сказала В.Скрипаль "Інтерфаксу" в суботу.

Співрозмовниця агентства зазначила, що коли була в посольстві, чесно сказала, що у неї немає рахунку з необхідною сумою. "Дівчина, яка мені в посольстві допомагала із заповненням документів, сказала надіслати їм рахунок, на якому є 300 тисяч рублів, як мінімум, 150 тисяч рублів. При цьому, коли я була в посольстві, вони попросили надіслати який-небудь рахунок Ощадбанку, я їм чесно сказала, що у мене його немає", - повідомила В.Скрипаль.

Вона додала, що "все зібрала і відкрила рахунок в Ощадбанку, а також отримала доручення від матері Сергія Скрипаля представляти її інтереси".

4 березня колишній полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені у торговому центрі в британському місті Солсбері в критичному стані після взаємодії з невідомою речовиною. Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила 12 березня в парламенті, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною типу "Новачок", розробленою в Росії. У Москві відкинули ці обвинувачення.

Вікторія Скрипаль висловила бажання приїхати до Великої Британії відвідати сестру. 5 квітня Ю.Скрипаль зателефонувала сестрі та повідомила, що з нею "все добре, вона скоро виписується". Вона також сказала, що її батько відчуває себе нормально. Пізніше цю інформацію підтвердили в окружному госпіталі Солсбері, де знаходяться батько і дочка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА