16:12 09.04.2018

Низка пасажирських потягів затримується в понеділок через аварію на станції Задвір'я

2 хв читати
Низка пасажирських потягів затримується в понеділок через аварію на станції Задвір'я

Постраждалих внаслідок аварії на залізничній станції Задвір'я в однойменному селі Буського району Львівської області в понеділок немає, однак рух деяких пасажирських потягів затримується до двох годин у зв'язку з організацією резервних маршрутів на Львівській залізниці.

"9 квітня 2018 року, близько 9 години на станції Задвір’я Львівської дирекції залізничних перевезень стався схід 10 вагонів вантажного поїзда. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Наразі на зазначеній ділянці призупинено рух парною колією, що призвело до затримки низки пасажирських поїздів. На місце події для ліквідації наслідків сходу та відновлення руху поїздів оперативно виїхали аварійно-відновлювальні підрозділи та спеціальна техніка Львівської залізниці. На місці працює експертна комісія, що встановлює причини сходу вагонів", - повідомляється на офіційному сайті ПАТ "Укрзалізниця" в понеділок.

"Залізничники організували резервні маршрути для пропуску поїздів, зокрема рух організовано по непарній колії Красне-Задвір’я-Борщовичі і по боковій колії станції Задвір’я. Час затримки пасажирських поїздів становить від 30 хв. до 2 год.", - розповіли в "Укрзалізниці".

"Укрзалізниця просить у пасажирів вибачення за тимчасові незручності та закликає уважно слухати оголошення на вокзалах та станціях", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, на Задвір'я у Львівській області у понеділок вранці зійшли з рейок і перекинулися 10 товарних вагонів. Пасажири однієї із ранкових електричок були змушені пересідати на інший транспорт, проте "Укрзалізниця" виділила поїзд, щоб відвезти пасажирів до місця призначення.

На фотографіях з місця аварії видно, що внаслідок події вагони дуже сильно постраждали: розкидані кузови та колісні пари одразу декількох піввагонів і хоперів зайняли ширину трьох з чотирьох станційних колій і унеможливили рух.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА