08:36 11.04.2018

Кабмін у середу має намір затвердити держпрограму забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року

1 хв читати
Кабмін у середу має намір затвердити держпрограму забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року

Кабінет Міністрів України на засіданні 11 квітня має намір затвердити державну соціальну програму забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року. Про це йдеться в порядку денному засідання, розміщеному на сайті уряду.

Кабмін схвалить законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення виборчого законодавства.

На засіданні планується схвалити концепцію підтримки і сприяння розвитку дитячого громадського руху в Україні.

Крім того, уряд затвердить порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з питань європейської і євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері.

Також буде затверджено порядок використання коштів на здійснення методичного та матеріально-технічного забезпечення діяльності навчальних закладів та розглянуті питання використання субвенції місцевим бюджетам на модернізацію і оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів у 2018 році.

Кабмін має намір затвердити комплексний план забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв'язку з проведенням в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок 2018 року за футболу та інших пов'язаних з цим подій.

На засіданні буде затверджено фінансовий план державного підприємства "Міжнародний аеропорт" Бориспіль "на 2018 рік.

Також планують розглянути кадрові питання і питання з обмеженим доступом.

Початок засідання уряду під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заплановано на 11:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА