14:44 11.04.2018

Глава МінТОТ і литовська делегація на чолі з прем'єром відвідали Авдіївку

1 хв читати

 Міністр із питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш і прем'єр-міністр Литви Саулюс Сквярняліс відвідали відремонтовану на кошти Литви амбулаторію в м.Авдіївка (Донецька обл.), повідомляє прес-служба МінТОТ.

"Міністр Черниш, прем'єр-міністр Литви Скверняліс і делегація Литви відвідали в Авдіївці Донецької обл. відремонтовану на кошти уряду Литви станцію швидкої допомоги. На відновлювальні роботи в рамках гранту було виділено 40 тис. євро", - йдеться в повідомленні, опублікованому в середу вдень в акаунті МінТОТ у соцмережі "Твіттер".

Як повідомлялося, 10 квітня в литовському уряді повідомляли, що прем'єр-міністр Литви Саулюс Сквярняліс у середу прибуде на схід України, де ознайомиться з наслідками військових дій на Донбасі, зустрінеться з керівництвом військово-цивільної адміністрації Донецької області. Зокрема, анонсувалося, що С.Сквярняліс відвідає амбулаторію, відремонтовану за кошти Литви, відкриє дитячий ігровий майданчик, обладнану на кошти литовських добровольців.

Прем'єр Литви також зустрінеться з місцевими жителями, передасть військовим допомогу литовського уряду та організації Blue/Yellow у вигляді продуктів, оптики, медичних засобів, зазначається в повідомленні.

Потім С.Сквярняліс вирушить до Києва, де зустрінеться з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, відкриє Київський безпековий форум і візьме участь у сесії прем'єр-міністрів "Регіональне співробітництво: об'єднані спільними цілями".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА