18:49 11.04.2018

Зниклого безвісти екс-начальника Миколаївської митниці знайшли вбитим

2 хв читати
Зниклого безвісти екс-начальника Миколаївської митниці знайшли вбитим

 Колишній начальник Миколаївської митниці Артур Поляков, який зник безвісти тиждень тому, був убитий, повідомляє в середу місцеве видання "Новости N" із посиланням на джерела в прокуратурі.

"Двох підозрюваних у вбивстві вже затримали співробітники поліції. З'ясувалося, що вбивця був винен Полякову велику суму грошей - 50 тисяч євро плюс відсотки за боргом. Із поверненням грошей виникли проблеми. Зрештою боржники все-таки призначили своєму кредитору зустріч - нібито щоб повернути борг. Під час зустрічі вони побили екс-митника, а потім один із них задушив Полякова зашморгом. Варто зазначити, що вбивця фізично сильний чоловік, вагою близько 140 кілограмів", - пише видання.

У вівторок правоохоронці провели в Миколаєві кілька обшуків, пов'язаних з убивством колишнього головного митника області. Автомобіль загиблого Toyota Highlander було знайдено в гаражному кооперативі.

О.Поляков 3 квітня поїхав з дому на вул. Севастопольській в автомобілі, в нього було призначено зустріч із людиною, яка мала повернути йому борг, після цього він додому не повернувся. У поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

О.Поляков обіймав посаду начальника Миколаївської митниці у 2010-2014 рр. До цього працював заступником начальника Ягодинської митниці (на кордоні з Польщею), начальником Запорізької митниці. Загальний стаж роботи в митних органах - понад 22 роки.

В агентстві "Інтерфакс-Україна" не мають підтвердження цієї інформації від правоохоронних органів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА