16:37 12.04.2018

Втікач із Житомирської колонії, засуджений за вбивство, затриманий

1 хв читати
Втікач із Житомирської колонії, засуджений за вбивство, затриманий

Правоохоронці затримали на території Житомирської області засудженого за умисне вбивство, який 10 квітня самовільно залишив дільницю соціальної реабілітації Житомирської виправної колонії №4.

"У Ружинському районі оперативники Управління карного розшуку ГУНП та Управління пенітенціарної служби в області затримали втікача з колонії", - написала керівник прес-служби Головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко на сторінці в Фейсбуці в четвер.

Вона подякувала жителям Житомирської області, які відгукнулися на інформацію поліції про розшук небезпечного злочинця і допомагали в цьому відомостями.

Як повідомлялося, поліція встановлювала місцезнаходження Олександра Козела, 1989 р.н., який 10 квітня самовільно покинув дільницю соціальної реабілітації Житомирської виправної колонії №4. У 2009 році він був засуджений за ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України до 13 років позбавлення волі. До арешту проживав у с. Бистрик Ружинського району Житомирської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА