18:08 12.04.2018

Компанія "Червона Рута" у травні повернеться до виконання річкових круїзів між Києвом і Одесою

2 хв читати
Компанія "Червона Рута" у травні повернеться до виконання річкових круїзів між Києвом і Одесою

Круїзна компанія "Червона Рута" у травні 2018 року знову виконуватиме 13-денні річкові круїзи Київ-Одеса-Київ і 8-денні круїзи Київ-Одеса на теплоході "Принцеса Дніпра".

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у компанії, навігація за цими маршрутами розпочнеться на початку травня і триватиме до початку жовтня.

Програма круїзу передбачає відвідування таких міст як Запоріжжя, Херсон, Вилкове, Одеса, Кременчук і Канів із екскурсійною програмою.

Пасажиромісткість теплохода "Принцеса Дніпра" становить 250 осіб. Діапазон цін залежить від обраних опцій, ціна круїзу стартує від 1,7 тис. грн за людину на добу і зростає мірою збільшення класності каюти. Вона передбачає проживання, трьох-чотириразове харчування, стандартну екскурсійну програму в портах заходження.

Також у "Червоній Руті" діє акція раннього бронювання, або, навпаки - акція last minute discounts.

"За такої акції 8-денний круїз Київ-Одеса у стандартній каюті на середній палубі можна придбати за 13,65 тис. грн за людину за звичайної ціни в 19,5 тис. грн", - зазначили в компанії.

Загалом, як зазначає "Червона Рута", вона очікує підйому круїзного ринку в Україні після низки негативних подій.

"Розпочаті в 2014 році військові дії на Донбасі, а також анексія Криму, на жаль, повністю зупинили водні подорожі Дніпром на довгих три роки. Лише в минулому році ми змогли відновити круїзи, однак, навіть за значного скорочення їхньої кількості вони не були повністю завантажені, так що минулий рік ми переважно працювали на відновлення тренда, а не на отримання прибутку. Цьогоріч очікується більше круїзів і більше гостей", - зазначила директор з продажу компанії "Червона Рута" Леся Богуславська, прогнозуючи, що 2019 рік буде ще перспективнішим у розвитку круїзного ринку.

Круїзна компанія "Червона Рута" була створена в 1991 році. За 27 років роботи обслужила понад 130 тис. туристів з 42 країн світу.

На сьогодні компанія володіє трьома теплоходами - чотирипалубним теплоходом класу річка-море "Принцеса Дніпра", трипалубним теплоходом класу люкс "Фіделіо" (працює на Дунаї) та прогулянковим теплоходом "Роса Вікторія".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА