16:12 13.04.2018

На Чернігівщині поліція ліквідувала облаштований на звалищі схрон боєприпасів

1 хв читати

У Чернігівському районі правоохоронці виявили та ліквідували схрон зі значною кількістю різних боєприпасів, облаштований на звалищі неподалік одного з військових об'єктів, повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

"12 квітня поліція отримала інформацію про виявлення в Чернігівському районі тубуса від реактивної протитанкової гранати РПГ-18... Слідчо-оперативна група Чернігівського відділення поліції ГУНП у Чернігівській області спільно з вибухотехніками обстежила території біля одного з військових об'єктів району та виявила на звалищі оснащений тубус з реактивної протитанковою гранатою РПГ-18 , - йдеться в оприлюдненому в п'ятницю повідомленні.

Крім того, сапери виявили та вилучили дві мінометні міни, чотири димові шашки, майже 1,5 тис. патронів до автоматичної зброї калібрів 5,45 мм і 7,62 мм, а також артилерійський постріл 3УБК10-1 з керованою протитанковою ракетою калібру 100 мм.

Вилучені боєприпаси направили на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА