07:20 16.04.2018

За минулу добу бойовики 59 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, двоє поранених

1 хв читати
За минулу добу бойовики 59 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, двоє поранених

За минулу добу бойовики здійснили 59 обстрілів позицій Збройних сил України, внаслідок чого один український військовослужбовець отримав поранення, ще один - бойову травму, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська продовжили ігнорувати режим повного припинення вогню. Агресор здійснив 59 обстрілів позицій Збройних Сил України", - сказано у зведенні на сторінці штабу в Facebook в понеділок уранці.

Зокрема, на Донецькому напрямку із заборонених мінських угодами 120 мм мінометів противник відкривав вогонь по захисниках Павлополя, Лебединського та Новотроїцького, а з мінометів калібру 82 мм - обстріляні захисники Пісків і Павлополя. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вогонь вівся по укріпленнях ЗСУ в районі Авдіївки, Кам'янки, Шахти "Бутівка", Верхньоторецька, Пищевика, Широкиного і Гнутового. Крім цього, озброєння БМП бойовики застосували по українських опорних пунктах поблизу Пісків і Талаківки, великокаліберні кулемети – поблизу Опитного, стрілецьку зброю - в районі Славного, Березової і Лебединського, а неподалік Новотроїцького - вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку незаконні збройні формування застосували заборонені 120 мм міномети по захисниках Луганського, Троїцького і Світлодарська. Крім цього, поблизу Луганського і Світлодарська бойовики вели вогонь з 82 мм мінометів, неподалік Новолуганського і Новгородського - з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а з озброєння БМП - під Луганським і Троїцьким.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА